HTML

Állítsuk meg a drogdílereket!

Állítsuk meg a drogdílereket, hogy mások illetve főleg fiatalok kezébe ne kerüljenek.

Friss topikok

  • Siphersh: Ne legyél már buta! Ha lebukik egy drogdíler, attól nem csökken a drog hozzáférhetősége, csak a s... (2011.06.12. 21:28) Állítsuk meg a drogosokat!

Linkblog

Archívum

Állítsuk meg a drogosokat!

2010.06.03. 01:30 drogellenes

Sajnos egyre több fiatal kezébe kerül drog. Iskolásoknak is már adnak mindenféle drogokat. Sajnos a drogdílereket nehéz elkapni és ezáltal sok fiatal hal meg drogban. Szülőkön is múlik, hogy a gyermekük drogozni fog-e. Szülő érdeke, hogy tegyen ellene. Vigye el orvoshoz stb. Drogdílereket meg le kell buktatni.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drogdilerekellen.blog.hu/api/trackback/id/tr562052460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Australopithecus 2010.06.03. 02:20:42

Múltkor buktattam le egy drogdílert úgyhogy ő jó pár évig nem fog drogban utazni:-) Ráadásul nevetséges, ugyanis vagyonőri cége van az illetőnek:Đ

Geschichte 2010.06.03. 03:09:51

@Australopithecus: Tényleg lebuktattál drogdílereket? És nem félsz, hogy elkapnak?

Australopithecus 2010.06.03. 03:16:43

Nem félek hisz úgysem találnak meg. Nem félek tőlük. És próbálom a többi drogdílert is lebuktatni. Nem könnyű engem megtalálni.:-)

Siphersh 2011.06.12. 21:28:06

Ne legyél már buta!

Ha lebukik egy drogdíler, attól nem csökken a drog hozzáférhetősége, csak a szereplők cserélődnek.

A helyzeten a forgalmazás szabályozott és belátható keretek közé vonása javítana. A tilalmi szabályozatlanság és extraprofit ponthogy kontrollálhatatlanul tereli a kínálatot oda, ahol csak keresletet tud találni, az üldözés fokozza az öngerjesztő mentálhigiénés problémákat, amik a drogprobléma valódi okai, és rejtőzködésbe szorítja a kezdődő bajokat, amikor még hatékonyan lehetne segítani.

Ja, és csak szólok, hogy ha feltétlen önmagaddal akarsz beszélgetni, akkor jó lenne nem összekeverni a neveidet.
süti beállítások módosítása